Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage hos Frimassage

Har du et job som er fysisk krævende , eller meget stillesiddende, hvilket resulterer i ømhed og smerter? Døjer du med kroniske smerte eller stress? Så er fysiurgisk massage løsningen for dig! 

Fysiurgisk massage er yderst effektiv metode til at løsne muskulære spændinger, og til at afhjælpe smerter i muskler og led. Uanset hvordan din smerte er opstået, vil en omgang dybdegåend fysiurgisk massage kunne afhjælpe langt det meste, også kroniske smerter og stress. 

Når du får fysiurgisk massage hos Frimassage, vil du blive efterladt med velvære i hele kroppen, som både er mærkbar i kroppen og i sindet. I takt med at smerterne og spændingerne aftager, vil du opleve en afsmittende effekt på dit humør og din udstråling. 

slip af med smerter og spændinger

Fysiurgisk masssage kan afhjælpe:

  • Spændinger som følge af stillesiddende arbejde
  • Hovedpine
  • Smerter som følge skader
  • Overbelastning i musker og bindeled
  • Og meget mere!

 

kr. 450,- /60 min.

sådan virker

fysiurgisk massage

Det der adskiller fysiurgisk massage mest fra andre populære massage former, er at den fysiurgiske massage ikke udelukkende har en positiv effekt på dit generelle velvære, men også har en længerevarende positiv effekt på hele kroppen. Fysiurgisk massage er en massage type, som mere dybdegående end andre typer, hvor der fokuseres effektivt på problemområdet. Massagen er ikke afslappende, men derimod effektiv til behandling af smerter og ømhed.

Når du får en fysiurgisk massage hos Frimassage, bliver du behandlet af en professionel uddannet fysiurgisk massør. Du behandles på baggrund af din problemstilling, og jeg anbefaler forskellige tider, alt efter hvor omfattende smerten er. Eksempelvis anbefaler jeg gerne 90 minutter behandling af sportsudøvere, for at kunne nå at komme omkring hele kroppen og særlige problemområder. Du kan læse mere om mine anbefalinger til specifikke brancher her.

Hvis det ønskes kombinerer jeg gerne den fusiurgiske massage med cupping, for at opnå en endnu mere dybdegående effekt. 

Anmeldelser af
fysiurgisk massage

Jeg fik fornyelig en rigtig god massage hos Morten. God behandling især af mine problemområder venstre skulder og min nakke denne dag.
Desuden afslappende afslutning med en ansigtsmassage.
Tak til Morten 😀
Klaus Bohn

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til nogle af mine behandlinger, så er du altid velkommen til at kontakte mig, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt

14 + 6 =

Eller