Fysiurgisk Sportsmassage

Fysiurgisk sportsmassage i 60 eller 90 minutter

Lider du af smerter i kroppen efter din træning eller arbejde. Ønsker du at slippe af med generne af din sportsskade, så prøv Fysiurgisk Sportsmassage!

Det der adskiller fysiurgisk sportsmassage mest fra andre populære massage former, er at den fysiurgiske sportsmassage ikke udelukkende har en positiv effekt på dit generelle velvære, men også har en længerevarende positiv effekt på hele kroppen. Fysiurgisk sportsmassage er en massage type, som mere dybdegående end andre typer, hvor der fokuseres effektivt på problemområdet. Massagen er ikke afslappende, men derimod effektiv til behandling af smerter og ømhed.

Mit navn er Morten Nielsen og jeg er uddannet fysiurgisk sportsmassør og sportsbehandler ved At Work Skolen på Frederiksberg.

Har du spørgsmål så ring:
+45 3132 6670

eller udfyld formularen

Når du får en fysiurgisk sportsmassage hos Frimassage, bliver du behandlet af en professionel uddannet fysiurgisk sportsmassør. Du behandles på baggrund af din problemstilling, og jeg anbefaler forskellige tider, alt efter hvor omfattende smerten er. Eksempelvis anbefaler jeg gerne 90 minutter behandling af særligt  sportsudøvere, for at kunne nå at komme omkring hele kroppen og særlige problemområder. 

Hvis det ønskes kombinerer jeg gerne den fusiurgiske massage med cupping, for at opnå en endnu mere dybdegående effekt.

De fleste af mine kunder kommer med smerter i skuldre og nakke. Som oftest skyldes spændingerne tunge gentagne løft eller styrketræning. Problemet kan også være opstået ved stillesidene arbejde. Med dybdegående massage og behandling af myoser, vil du hurtigt være smidig og smertefri igen.

Jeg bruger gerne dynamisk cupping under mine massagebehandlinger hvis du ønsker at prøve det. Kan skabe en ekstra løsning af især skuldre og nakke, da cupping effektivt smidiggør bindevævet under huden.

Lænd og ben

De fleste vil nyde massage af ben og lænd. Der kan være mange spændinger hvis du dyrker sport, og mange affaldsstoffer hvis du er mindre aktiv eller har et arbejde hvor du står op i mange timer hver dag. 

Skuldre

Få løsnet dine skuldre effektivt op med mine teknikker for en dyb og stimulerende massage.

Nakke

Næsten alle døjer med smerter/stivhed i nakken. Derfor slutter jeg altid mine behandlinger af med en grundig massage af nakken, og en behaglig ansigtsmassage.

Fysiurgisk sportsmassage

Er du håndværker...

-så er du måske ikke typen som normalt går til massør. Det skulle du prøve! Jeg vil anbefale dig at booke en 60 eller 90 min. sportsmassage. Jeg selv håndværkeruddannet, og har gennem årene foretaget mange tunge og skæve løft gennem mit arbejde. Først da jeg begyndte at gå til massør, fandt jeg ud af hvor godt min krop egentlig kunne føles. Især massage af skuldre, ryg, arme og hænder burde alle med et fysisk hårdt arbejde unde sig selv engang imellem. Og jo -jeg kan godt tage fat!

Fysiurgisk sportsmassage

Dyrker du sport…

-Så vil du have rigtig god gavn af at få massage. Både for at stimulere din muskelopbygning, men ikke mindst for at øge din fleksibilitet. Jeg vil anbefale dig at booke en 90 min. sportsmassage, så vi kan nå at komme gennem hele kroppen og særlige focusområder. Ved massage og korrekt udspænding efter træning, vil du opnå større fleksibilitet i bevægeapperatet. Hvis du har sportsskader kan jeg med dyb massage på området løsne arvævet så generne af det mindskes. Jeg kan også vejlede dig i de bedstre strækøvelser til netop din træningsform.

Fysiurgisk sportsmassage

Stillesidende arbejde…

-vil du også have rigtig stor glæde af massage, men også dynamisk cupping i nakkeregionen. Jeg vil anbefale dig at booke en 60 min. sportsmassage eller den afslappende og blidere wellnessmassage. Mit fokus vil da være at få arbejdet med dine myoser mellem skulderbladene, og få løsnet godt op i nakke, skuldre, lænd, arme og hænder. Til slut massage af ansigt og hovedbund for ekstra afspænding.

Det siger mine klienter