Wellness Massage

Wellnessmassage i 60 minutter

Døjer du med lette spændinger i nakke, ryg og skuldre? Har du en travl og til tider stressende hverdag? Trænger du til et pusterum med afslapning, og fokus kun på dig? Så trænger du til en wellness massage!

Der er mange gode grunde til at få en wellness massage, men den dominerende er nok, at du får en skøn følelse bagefter. For de fleste involverer hverdagen mange forskellige opgaver, afbrydelser og huslige gøremål, som alle gør at det kan være tiltrængt med et lille pusterum. Hvornår har du tilladt dig at prioritere en ordentlig omgang selvforkælelse? Med en wellness massage, kan du få frigivet nogle de spændinger, som du bærer rundt på.

Du får en behagelig helkrops massage, som afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Wellness massagen er særligt velegnet til dig, som ikke døjer med de store spændinger, men som blot trænger til en omgang grundig selvforkælelse. Hos Frimassage får du massage i hele den time, som du har booket.

Men har du brug for en massage som løsner dybdegående spændinger og myoser? Så er det fysiurgisk sportsmassage du leder efter.

Wellness massage med ansigtsmassage.

  • 60 minutters wellness massage
  • Afslappende massage af hele kroppen.
  • Afsluttes med ansigtsmassage

Med en wellness massage hos frimassage får du en afslappende massage af hele kroppen, som efterlader dig med en følelse af ro og velvære. Massagen afsluttes med en ansigtsmassage, og varer altid i den fulde tid, som du har booket.

Fysiurgisk sportsmassage

Er du håndværker...

-så er du måske ikke typen som normalt går til massør. Det skulle du prøve! Jeg vil anbefale dig at booke en 60 eller 90 min. sportsmassage. Jeg selv håndværkeruddannet, og har gennem årene foretaget mange tunge og skæve løft gennem mit arbejde. Først da jeg begyndte at gå til massør, fandt jeg ud af hvor godt min krop egentlig kunne føles. Især massage af skuldre, ryg, arme og hænder burde alle med et fysisk hårdt arbejde unde sig selv engang imellem. Og jo -jeg kan godt tage fat!

Fysiurgisk sportsmassage

Dyrker du sport…

-Så vil du have rigtig god gavn af at få massage. Både for at stimulere din muskelopbygning, men ikke mindst for at øge din fleksibilitet. Jeg vil anbefale dig at booke en 90 min. sportsmassage, så vi kan nå at komme gennem hele kroppen og særlige focusområder. Ved massage og korrekt udspænding efter træning, vil du opnå større fleksibilitet i bevægeapperatet. Hvis du har sportsskader kan jeg med dyb massage på området løsne arvævet så generne af det mindskes. Jeg kan også vejlede dig i de bedstre strækøvelser til netop din træningsform.

Fysiurgisk sportsmassage

Stillesidende arbejde…

-vil du også have rigtig stor glæde af massage, men også dynamisk cupping i nakkeregionen. Jeg vil anbefale dig at booke en 60 min. sportsmassage eller den afslappende og blidere wellnessmassage. Mit fokus vil da være at få arbejdet med dine myoser mellem skulderbladene, og få løsnet godt op i nakke, skuldre, lænd, arme og hænder. Til slut massage af ansigt og hovedbund for ekstra afspænding.

Det siger mine klienter