Wellness massage

Om wellness massage

Døjer du med lette spændinger i nakke, ryg og skuldre? Har du en travl og til tider stressende hverdag? Trænger du til et pusterum med afslapning, og fokus kun på dig? Så trænger du til en wellness massage!

Der er mange gode grunde til at få en wellness massage, men den dominerende er nok, at du får en skøn følelse bagefter. For de fleste involverer hverdagen mange forskellige opgaver, afbrydelser og huslige gøremål, som alle gør at det kan være tiltrængt med et lille pusterum. Hvornår har du tilladt dig at prioritere en ordentlig omgang selvforkælelse? Med en wellness massage, kan du få frigivet nogle de spændinger, som du bærer rundt på. 

Du får en behagelig helkrops massage, som afsluttes med en afslappende ansigtsmassage. Wellness massagen er særligt velegnet til dig, som ikke døjer med de store spændinger, men som blot trænger til en omgang grundig selvforkælelse. Hos Frimassage får du massage i hele den time, som du har booket.

Har du brug for en massage som løsner dybdegående spændinger og myoser? Så er det fysiurgisk massage du leder efter.  

Wellness massage for hele kroppen

Du får:

  • 60 minutters wellness massage
  • Afslappende massage af hele kroppen
  • Afsluttes med ansigtsmassage

Med en wellness massage hos frimassage får du en afslappende massage af hele kroppen, som efterlader dig med en følelse af ro og velvære. Massagen afsluttes med en ansigtsmassage, og varer altid i den fulde tid, som du har booket.

kr. 450,- /60 min.

Anmeldelser af
wellness massage

Tak til Morten for en virkelig god og grundig massage.
Den var tilpas hård så jeg kunne slappe af, men ikke så blid at der ikke blev løsnet op.
Jeg kan kun anbefale at booke en tid.
Jens Viby

Super god wellness massage – kan klart anbefales

Niels Bjarke Olsen

Har lige været til massage hos Morten 🥳, super dejlig oplevelse som klart kan anbefales, rolige og behagelige omgivelser🏝. Skal helst sikkert bruges igen 😁

Sebastian Rendbøll

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til nogle af mine behandlinger, så er du altid velkommen til at kontakte mig, og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt

1 + 13 =

Eller