Massage med cupping

Bindevævsmassage med cupping

Bindevævsmassage er en specifik metode til at afspænde, udrense og løsne op for spændinger. Det er en massageform, som udover at arbejde i dybden, arbejder med bindevævet, nervesystemet, muskler, led og organer.

Har du først prøvet cupping, vil du slet ikke kunne undvære den afslappende følelse du får bagefter.

Den bedste effekt af cupping opnåes hvis sugekopperne får lov at sidde og virke i 5-10 minutter hvert sted på kroppen. Selvom det ser voldsomt ud, så er smerten minimal. Du skal dog være forberedt på røde mærker efter behandlingen i op til en uges tid.

I ansigt og hals bruges dynamisk cupping, som ikke efterlader mærker, højest lidt rødmen som hurtigt forsvinder.

Mit navn er Morten Nielsen og jeg er uddannet fysiurgisk sportsmassør og sportsbehandler ved At Work Skolen på Frederiksberg.

Har du spørgsmål så ring:
+45 3132 6670

eller udfyld formularen

Bindevævsmassage med sugekopper påvirker blod og lymfesystemet positivt.

Under massagen løsnes bindevævet, så blod og lymfe kan komme til og fra cellerne, og disse iltes, så affaldsstoffer kan transporteres væk.  Flere oplever rødmen og indimellem også blålige mærker ved behandlingen.

En af grundende hertil er, at området netop har stagnerede affaldsstoffer og derfor vil kroppen automatisk registrere et behov for mere blodtilførsel, for at ’rense’ området. Hjernen sætter billedligt talt ‘rengørings-holdet’ på arbejde, lymfocytterne, direkte til området med affaldsstofferne. Fordi kopperne suger det stive bindevæv op, bliver der bedre muligheder for blodgennemstrømning/’rensearbejdet’.

Kombinationen af manuelle masageteknikker og sugekopperne øger blodgennemstrømningen i det anspændte område, fordi man på den måde kan bearbejde bindevævet mere i dybden.   Bindevævsmassagen gør en markant forskel for din velvære. 

Kroppens bindevæv fungerer som depot for fedt, affaldsstoffer, og negative følelser

Hvis ikke disse bliver udrenset jævnligt, kan man risikere at der kan opstå ubalance.

Cupping efterlader røde mærker i op til en uge hvis cupperne får lov at sidde og virke nogle minutter. Jo mere farve de efterlader i huden, jo mere effekt har de haft på dig. Efter behandlingen vil du føle dig fantastisk afslappet! Jeg anvender ofte cupping i forbindelse med fysiurgisk massage, da jeg oplever at dette giver en endnu dybere afspændende og udrensende effekt. 

Det siger mine klienter